Eliassen skjell og sjøhus

ELIASSEN SKJELL OG SJØHUS


En virksomhet med rot i Lofoten og øyrikets goder.

Kontakt oss på epost info@skjellogsjohus.no


OM OSS


Hei der! Mitt navn er Sigrid og mannen på bildet er min far, Jann Eliassen. Han er mannen bak vår familiedrevne virksomhet Eliassen skjell og sjøhus, som jeg er så heldig å få drive. Med god drahjelp fra ham og resten av familien kan jeg tilby deilig sjømat og et magisk opphold midt i Lofoten. 


Lofoten er et eldorado for sjømat og naturopplevelser, noe som gir mange muligheter til lokalbefolkningen og besøkende. Dette kommer med et stort ansvar. Et ansvar for at naturen skal ivaretas på en god måte. Dersom man skal høste fra dens goder. Derfor har vår familie ønsket å dyrke aktiviteter som gagner naturen på en god og bærekraftig måte.


I tråd med vår hjemplass her i Lofoten er vår virksomhet mangfoldig. I 2002 realiserte faren min blåskjellfarmen vår, Lofotens eneste. Siden har vi påbegynt to store renoveringsprosjekter og anskaffet en flokk villsauer. Sommeren 2020 vil vi for første gang selv distribuere blåskjellene våre, slik at du kan kjøpe dem ferske fra bryggen. I tillegg åpner vi opp sjøhuset vårt til gjester som ønsker et uforglemmelig opphold i vakre Lofoten. 


Som student er det for meg helt unikt å kunne returnere til en slikt fantastisk hjemplass i sommer og få jobbe tett opp mot havet og naturen. Derfor er det en stor glede å kunne dele litt av virksomheten med andre. Hjertelig velkommen skal du være til å nyte noen av våre tilbud! 


VÅRE VERDIER

Bærekraft er selve essensen i vår drift. Å ivareta nature, samt velge klimavennlige løsninger er betraktet fra idestadiet i våre aktiviteter. Bærekraft er nemlig ikke bare et moment i aktivitetene våre, men selve grunnlaget.

Smaksopplevelser til glede for deg! Vi streber etter å høste friske råvarer med kvalitet til deg som kunde. Samtidig utforsker vi stadig nye ideer og oppskrifter til matlagingen som du kan få glede av.

Nye ideer er hjertelige velkommene hos oss. Vi liker å tenke utenfor boksen og ønsker gjerne å bli kontaktet av dersom det også gjelder deg! Har du en idé til samarbeid eller bare et tips til videre arbeid for oss? Nøl ikke med å kontakte oss om du har noe på hjertet.

Eliassen skjell og sjøhus

Kontakt

Eliassen Sand Gruppen

Org.nr.: 925 208 817

Sandveien 54

8360 Bøstad

info@skjellogsjohus.no


Virksomhet

Eliassen skjell og sjøhus tilbyr korttidsutleie av sjøhus og salg av blåskjell.